Menu

Nieuwsbericht

 • Nieuwe website

  Kevin

  Welkom op onze nieuwe website! De site is gebouwd door Kevin de Vette van Vette Media en ontworpen door Studio Boogaardt. Kevin is geen onbekende in Assen. Als wielrenner heeft hij zelf jarenlang meegereden. "Nee iets gewonnen heb ik nooit maar daar gaat het niet altijd om. Ik heb vooral genoten van de gezelligheid na de koers en heb er veel vrienden gemaakt."

  Kevin komt uit Schiedam en studeerde aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Na deze MBO-studie verhuisde hij naar Groningen voor de opleiding communicatiesystemen aan de Hanzehogeschool. Al tijdens zijn studie richtte hij zijn bedrijf Vette Media op. 

  "Jos van Emden was de eerste wielrenner in mijn klantenkring. Ik heb ook sites gebouwd voor veel andere renners zoals Karsten Kroon, Wilco Kelderman, Coen Vermeltfoort, Lieuwe Westra en Bert-Jan Lindeman. En voor CT de Rijke-Shanks en De Waardrenner." 

  De site van de Jeugdtour is tweetalig. "Dat was voor het eerst, maar ik ben heel blij met het resultaat. Ik heb veel wielersites gemaakt maar was extra trots op de opdracht voor de Jeugdtour Assen. Ik heb er zelf altijd met enorm veel plezier gereden. Het is een beetje alsof de cirkel rond is." 

  En zelf fietsen? "Nee, met een studie en een bedrijf kom ik daar helaas amper meer aan toe maar je kunt me af en toe op mijn fixie door Groningen zie rijden. Maar dat is puur voor de lol." 

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter

© Copyright 2018