Menu

Nieuwsbericht

 • Kiera Byland en Jeremy Texiera winnen WK tijdrijden

  podium tijdrit

  Kiera Byland (Groot-Brittannië) en Jeremy Texeira Pereira (Frankrijk) zijn de eerste wereldkampioenen geworden van dit wereldkampioenschap INAS. De zilveren medailles gingen naar Aurelie Minodier (Frankrijk) en Lars de Jong (België). Het brons was voor Liubov Tarasova (Rusland) en Alexandre Morel (Frankrijk)

  Onder grote belangstelling reden de renners een tijdrit door het Asserbos en over de Wielerbaan in Assen. De volledige uitslag vindt u hier. Op Facebook staat een prachtig foto-album.

  “Mijn race ging heel goed”, zei Kyra Byland, gehuld in de regenboogtrui en met een gouden medaille om haar nek. “Ik was best wel nerveus. Het is de eerste keer dat ik meedoe aan een race. Ik wilde een goede indruk achterlaten en mijn best doen. Ik ben heel erg blij. Ik heb hier maanden voor getraind. Uiteindelijk hoopte ik dat alle tijd en energie die ik hierin heb gestoken me zou helpen tijdens de tijdrit."

  "Ik ga ook mijn best doen tijdens de andere disciplines (koppeltijdrit en wegrace, red.), maar ik heb geen idee wat ik kan verwachten. Hopelijk kan ik voor een mooi resultaat gaan," besluit de Engelse.

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter